Köpvillor

Terms and Conditions

 

Tack för att du handlar hos Duran Textiles.

 

Leverans

Vår webbshop är bemannad mån-fre och vår målsättning är att Ditt paket ska packas och skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar.

 

Priser och betalningsvillkor

Alla priser anges i SEK och inkluderar moms. Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel.

Privatkunder: Din betalning sker i samarbete med Klarna AB, via tjänsten Klarna Checkout och du väljer själv det betalsätt som passar dig. Faktura, kortbetalning eller direktbetalning via din bank är några av sätten som Klarna erbjuder för närvarande, läs villkoren för Klarna Checkout här. När du väljer att betala med faktura så skickas denna direkt till den mail-adress du uppgav vid beställningen och fakturan skall vara betald inom 14 dagar. Vid försenad betalning utgår lagstiftad påminnelseavgift 60 kr samt dröjsmålsränta med 24% över gällande referensränta. Har du frågor om din betalning, kontakta då Klarna direkt på Klarna.se, där kan du själv t.ex. ändra förfallodatum, delbetala mm.

Företagskunder: Faktureringen sker direkt från Duran Textiles. Betaltid 30 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift 45 kr samt dröjsmålsränta. Faktureringsadressen för köpet måste vara en registrerad bolagsadress, och en separat leveransadress kan väljas om så önskas. Observera att för enskilda firmor hanteras ditt köp som för privatkunder.

Enskild firma: För enskilda firmor gäller samma regler som för privatkunder, och du kan endast välja att genomföra ditt köp som privatperson, inte som företag i vår webbshop om du handlar via en enskild firma.

 

Ändra eller avbeställa order

Tyvärr kan vi inte ändra i din order när den väl har lagts. Var därför noga med att alla uppgifter stämmer, kolla även en extra gång att adress och namn är rätt. Vi har inte möjlighet att avbeställa din order när den väl har lagts, men du kan välja att returnera beställningen.
Detta gäller INTE tyg som är avklippt från rulle. Endast rullar av tyg som returneras i sin helhet accepteras i retur. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av varor.

 

Ångerrätt

Vi erbjuder inte ångerrätt eller öppet köp på tyger som har klipps av från rulle. Övriga produkter kan returneras inom 14 dagar.

 

Outlösta försändelser

För paket som inte hämtas ut under den tid det ligger hos paketombudet debiterar vi en returavgift. Avgiften på 250 kr motsvarar våra faktiska kostnader för returfrakt, emballage och hantering. För specialbeställda varor (t.ex. avklippta tyger) debiteras fulla värdet utöver returavgiften. Om du ångrat dig när paketet har skickats från oss måste du hämta ut paketet på ditt utlämningsställe och kontakta oss, annars blir det registrerat som outlöst och debiteras med nämnd returavgift automatiskt.

 

Personuppgifter

De uppgifter du uppger när du handlar används av oss för att administrera dina köp. Dina personuppgifter lämnas inte i något fall ut till tredje part.

Kontaktinformation | Contacts

Laila Duran Textiles AB
Org. 556669-7149
Flottvik 112, 19592 Märsta

 

Laila Durán
laila@durantextiles.com

Kerstin Wölling (Order)
kerstin@durantextiles.com

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.